Interviu cu un blogger

1383568_706508299432996_6188953809308011190_n

Am stat puţin de vorbă cu Ana-Maria Gheorghe, blogger la „Modă, pe bune?”, un om frumos care mă inspiră. De ce? Pentru că este diferită, pentru că este sinceră, pentru că spune ceea ce vrea fără să-i fie teamă… „Eu sunt Ana şi sunt nesimţită. Sunt un om normal.”

1. Cum şi când ţi-ai dat seama că vrei să scrii?

„Cred că aveam opt ani. Îi scriam mamei poezii pe şerveţele. Apoi, mama mi-a trimis poeziile la diverse reviste, în unele au fost chiar publicate. Am vrut să fiu scriitoare pe la 10 ani, dar am ştiut clar că bani din treaba asta nu se fac. Să ştii că nu mi-am abandonat visul şi anul asta scot o carte. Sper.”

2. De ce „Modă, pe bune?”

„Modă, pe bune?”, pentru că uneori moda mă ia prin surprindere într-un mod neplăcut şi de aici şi tot conceptul blogului. Ce pot să zic, nu am vrut să fiu gloss glamorous. Am vrut să fiu eu.”

3. O zi din viaţa Anei…

„O zi din viaţa Anei… Aici deja e mult de spus, dar o să îţi fac un rezumat. Mă trezesc la 7 jumate, mă aranjez şi mă îndrept spre muncă. Pe drum mă enervez ca naiba, pentru că nu îmi place aglomeraţia, pentru că abia pot să citesc, pentru că majoritatea sunt idioţi şi se împing în tine fără motiv. Ajung la muncă şi ca să îmi pun sucurile creative în mişcare mă uit pe toate site-urile tâmpite care-mi gâdilă creativitatea: mashable, stumbleupon, tumblr, buzzfeed, elite daily etc. În pauzele de la brainstorming, stors idei şi scris, mai şi scriu beletristică şi pentru blog. Deci, o zi din viaţă mea e mai mult lipită de tastatură. Scriu, scriu, scriu. Seară ajung acasă şi mă uit la filme dubioase cu prietenul meu, sau ne jucăm pe Xbox. Cam aşa e viaţa mea.”

4. Având în vedere că ai tatuaje, par colorat şi un stil vestimentar ieşit din comun, probabil că ai întâlnit destui oameni care să te privească ciudat. Ai vreo amintire amuzantă legată de asta?

„Băi, da. Eram la Universitate, stăteam la TNB, pe scări şi a venit o tipă la mine şi m-a pocnit în faţă, pentru că eram o dubioasă. Cred că aveam 16-17 ani. Am prins o ura destul de mare pe ignoranţă şi mă enervează foarte tare orice reacţie ignorantă la stilul meu. De obicei, răspund sarcastic la orice provocare.”

5. Ce sfat le poţi da adolescentelor de astăzi?

„Cel mai bun sfat: cărţile sunt cele mai bune prietene ale tale. Serios, o să te trezeşti la 25 de ani şi n-o să fii decât o altă faţă frumuşica fără hobby-uri şi fără skills. Prietenii nu merită efortul. Un grup de prieteni e mai nociv pentru tine decât o carte. Alege câţiva şi pe restul ţine-i departe. Şi, poate că totuşi şcoală nu e de neglijat. Ah, şi! ŞI! Şi dacă vrei să fii artist de orice fel, ignoră toate gurile tâmpite care zic că o să mori de foame, pe-o banca, în Cişmigiu. Munceşte şi arta o să te răsplătească la un moment dat. Răbdare! Ultimul sfat! Promit. De ce naiba ţineţi neapărat să arătaţi la 16 ca la 25? Va grăbiţi prea tare să fiţi femei.”

1455138_548226031927891_1805717297_n

Iniţial, nu mi-a venit să cred că voi discuta cu ea, şi eram total uimită că mi-a acceptat propunerea. Mă bucur că am reuşit să aflu câteva informaţii de la un astfel de om. 😀

PS: Dacă nu i-aţi vizitat până acum blogul, aruncaţi imediat un ochi pe el! Nu veţi regreta. http://www.modapebune.ro

Reclame

Un gând despre „Interviu cu un blogger

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s