Interviu rimat cu băicoi-artparasites

12733430_1268872406461919_1526877842676006235_n

O pagină cu un nume sonor pe Facebook, care atrage garantat atenția, „băicoi-artparasites reprezintă un manifest, o stare de spirit. prezentăm arta care ne schimbă modul de a trăi, iubi și a simți. arta oamenilor frumoși.” (autocaracterizare). Nu cred că ai cum să nu fi auzit de ea. Dacă, totuși, faci parte din categoria celor care nu au dat în news-feed de creațiile lor, intră neapărat AICI. Condiția interviului a fost reprezentată de o idee genială. Să adresez fiecare întrebare sub forma unor versuri care să rimeze. Challenge accepted. Concluzia: NU mă pricep la rime, parcă sunt un copil de clasa a treia. Dar am aflat inside-uri pe care să vi le arăt.

1.Cine e-n spatele acestei pagini 

  De-o originalitate fără margini?

Suntem 3 tineri antreprenori, care încearcă să contruiască un business: mai exact, o editură. Cătălin, Theodor și Potop suntem, ne pare bine să ne cunoașteți!

2.  Cum ați ales acest nume

     Provenit dintr-o „altă” lume?

Datorită faptului că suntem din Băicoi, Prahova și a faptului că suntem: un marketing specialist, un copywriter și un designer grafic ne-am hotărât să ne spunem ARTPARASITES. Este evident și un omagiu adus paginii noastre preferate de Facebook: berlin – artparasites.

3. Ce a declanșat scânteia

   Și v-ați publicat ideea?

Am realizat într-o zi că lumea nu mai iubește poezia, și că totul este pe Facebook, totul este digital. Ne-am spus: HEI, ȘI POEZIA POATE ȚINE PASUL! Și am mizat corect, să știi. Avem o mulțime de fani care ne susțin. Această pagină va deveni în 2 ani pagina oficială a editurii ARTA|BAICOI. Până atunci mai avem  de construit  afacerea, și evident de a ne face cunoscuți!

Lucru cu care ne ajuți și tu, și îți mulțumim pentru asta 🙂

4. Când și unde găsiți inspirație

   Pentru versuri care să trezească o revelație?

Suntem foarte diferiți, dar toți iubim poezia și arta în general. Totuși, din această cauză fiecare își trage seva creativă din alte surse. Cătălin citește foarte mult,  iar când are timp merge cu bicicleta sau pe jos în jurul orașului pe drumuri prăfuite. Are tot timpul un carnețel unde-și notează câte un gând sau un vers.

Theodor este cunoscut ca micul golan al grupului: tot timpul are o altă prietenă la braț, și el scrie cel mai mult despre iubire și relații.

Potop este cel activ, este activist. El face graffittiuri prin oraș și protestează pentru legalizarea drogului. Potop găsește inspirația în luptă, în mulțime. Putem spune că este cel mai urban dintre noi.

5. Ce mesaj aveți pentru cititori

   Și cum credeți că va decurge proiectul în anii următori?

Pregătiți-vă de mai mult! Dragi prieteni, proiectul nostru se va dezvolta și extinde. Dacă totul merge conform planului ne vom auzi în multe surse și locuri.

Editura ARTA|BAICOI va pune mica localitate pe hartă. Avem deja susținere uriașă și nu cred că vom întâmpina probleme. Și dacă cumva ele vor exista, suntem trei băieți ”coioși” care nu vor lăsa nimic să-i oprească. Să punem Băicoiul pe hartă!

 

Eu le mulțumesc pentru răspunsuri și îi felicit pentru inițiativă, deoarece încă mai există o speranță ca arta să fie apreciată. Să îi urmăriți și voi! Merită. ^_^

 

Reclame

4 gânduri despre „Interviu rimat cu băicoi-artparasites

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s