•A Coffee A Day Keeps Your Sadness Away• Project

Sunt pasionată de fotografie. Nimic nou. De anul acesta am hotărât să mă ocup mai mult de asta, așa că după shootingul realizat și gândit integral de mine, Broken Hearted, luna aceasta am făcut  ceva drăguț pe contul meu de Instagram. Timp de 10 zile am postat o poză cu cafeaua, însoțită de câteva rânduri care să descrie momentul respectiv. Mi s-a părut interesant să îmi documentez această perioadă și să fac ceva în mod constant.

Scurtă poveste despre cum am început să beau cafea. Acum aproape un an. Până atunci mi se părea un moft. Acum aveam o relație specială, iar oamenii care mă cunosc pot să confirme. În legătură cu titlul, cred că descrie cel mai bine situația.

Mai jos sunt cele 10 zile de fotografie cu miros de cafea. Enjoy!

img_6769

Day 1
Plouă, zici că e toamnă. În poza asta se presupunea că trebuie să se vadă și picăturile de pe geam. Da, acolo e un cactus pe care îl cheamă Casper. Și n-am avut lapte să-mi pun în cafea. În rest, positive vibes. 

 

img_6812

 Day 2
Iar ninge. Iadul alb is back in business. Măcar câinele e fericit. Make art not war. Un fel de bullet journal.

 

img_6885

Day 3
M-am trezit mai ca omul, la o oră decentă. Am filmat clip nou. Nu mă simt minunat, dar încerc să fiu productivă și să nu stau ca leguma. It’s a daily battle. 

 

img_6926

 Day 4
M-am trezit devreme, am mâncat și mi-am făcut cafea. Btw, clip nou pe Youtube la care am editat până pe la 1. Sâmbătă dimineață sau de ce se termină vacanța. 

 

img_6955

Day 5
Când nu faci aproape nimic de pe TO DO LIST. Și încă ești în pijamale la ora 2. Mă văd puțin în cana de cafea, unghiile mele arată execrabil, mâine trebuie să merg la școală. Flower power. 

 

img_7003

Day 6
Când postez poza asta sunt pe hol la școală, yey. Măcar m-am îmbrăcat ca o divă în fustă și m-am machiat drăguț. Și de ce naiba ninge? Happy monday. 

 

img_7029

Day 7

Happy Valentine’s Day sau ceva. Sunt la latină acum, deosebit. Caution contents hot, așa e. Afară e soare și eu arăt ca Morticia puțin mai colorată. Asta e de bine. 

 

img_7093

Day 8
M-am trezit la 7:15 și am fost în întârziere dimineață, motiv pentru care postez poza abia acum. Cât roz. Și roz este lumea toată, parcă așa era. Urmele alea de ruj de pe cană fac toată poza. 

 

img_7285

Day 9
Cred că am răcit, no me gusta. În background acolo e blogul meu. Mai exact, Blogul unei alte tipe ciudate, whatever. Ar trebui să plec în curând în locul minunat numit liceu. Peace & love.

 

img_7304

Day 10
Ultima zi de cafea pe instagram. În sfârșit respir și eu după vreo 14 km de mers pe jos și treburi importante de rezolvat. Încă mai am un zâmbet tâmp pe față. 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s