Carpe Fucking Diem

IMG_1550

*Sau ultimele poze în orășel înainte să mă mut. Cred că am urât pasional orele de latină și sună a clișeu, dar un titlu mai bun de atât nu aș fi găsit.

Ultimele câteva luni au fost destul de nașpa și m-am gândit la  o mulțime de aspecte ale vieții și m-am făcut să mă simt mai rău prin disecat și imaginat de scenarii. Dar am realizat că îmi e dor de chestii din trecut și chiar am problema asta, nu mă bucur destul de moment. Aproape niciodată.

IMG_1586

IMG_1589

Complicăm tot ca niște fraieri. Dacă vorbesc la plural simt că nu sunt singura care se află în asta. Sentimente, panici, presupuneri, bla bla. În realitate e simplu și dacă simți ar trebui să acționezi, să nu-ți mai faci enșpe mii de filme.  Și să lupți. Insert citate motivaționale uzuale.

IMG_1664

IMG_1644

 

Plec. JOI. Și nu sunt foarte pregătită, dar știu că trebuie, că se întâmplă indiferent de ceea ce vreau și că schimbarea e benefică. Îmi vor lipsi puținii oameni la care țin, locurile, rutina. Pentru că aici m-am format, am suferit, am fost fericită, am cunoscut persoane care m-au transformat în bine. Acum un an totul era diferit. Și după 12 luni pline de haos și război cu mine, poate că ăsta e momentul să ies din cercul vicios.

IMG_1606

IMG_1665

Mi-e frică să ies din zona mea, frica a fost în ultimul timp cuvântul definitoriu, dar știu că nu e o modalitate sănătoasă de a trăi. Așa că încerc. Nu-mi place imprevizibilul. Nu-mi place că trebuie să las anumite chestii neclare. Nu-mi place distanța. Dar continui să îți pese de oamenii ăia indiferent de unde te-ai afla.

Despre pozele astea nu știu ce să zic, graffiti și pereți, m-am îmbrăcat grosuț, am ruj mov, vedeți și voi ce port că mi-e lene să detaliez.

XOXO, Betty ❤

IMG_1673

2 gânduri despre „Carpe Fucking Diem

Lasă un comentariu