Cam câte se pot schimba într-un an sau despre cum sunt mai bine

IMG_2151

Astăzi e a treia zi de Decembrie, oficial e iarnă și începe numărătoare inversă până la Crăciun. Miercuri seară m-am întors acasă după două luni în care m-am obișnuit cu mutarea și cu o serie de schimbări bruște. Făceam comparație cu 29 de anul trecut ca să constat că, în ciuda faptului că anul ăsta a fost complicat ca naiba, sunt mai bine decât eram. Și știu că voi fi din ce în ce mai bine.

IMG_2140

Mi-am început ziua aia trezită de la 7 și cu vibe-ul de badass care mi-a cam lipsit în ultimul timp, dat probabil de noua mea culoare de păr. Trebuia să fie ginger, dar mă rog. Finally am arătat ca o prințesique și nu ca un boschet. Am mers cu bagajul în aglomerația de la metrou și am urcat trei etaje ca să fie bine. Am dat testul parțial la IRP (Introducere în relații publice) și m-am enervat puțin că întrebările erau formulate nasol. Am ajuns acasă și m-am văzut cu oamenii mei. 

IMG_2214

IMG_2192

Anul trecut eram destul de praf din cam toate punctele de vedere. Avusesem cred că primul atac de panică și nu știam ce naiba mi se întâmplă. Am ieșit în familie  să sărbătorim 30 de ani de căsnicie și am băut vinuț. Am ajuns acasă și plângeam pe muzică lame și scriam un căcat și sufeream ca proasta după un tip pe care nu îl interesa absolut deloc.

Văd un progres. Nici acum nu sunt perfect. Dar este diferit și îmi revin treptat și se întâmplă și lucruri pozitive. Acum, de exemplu, sunt destul de rece și parcă nici nu simt că vin sărbătorile. Dar mă aflu pe linia de plutire și știu că pot.

IMG_2149

Toată lumea zice că atunci când te muți și vii în vizită acasă, ai un sentiment ciudat și orașul ți se pare pustiu și nu te mai simți la  fel ca atunci când locuiai aici. Exact. Pentru că nimic nu va mai fi la fel și ești, mai mult sau mai puțin, un străin. Asta mă face să îmi dau seama că m-am relativ acomodat cu Bucureștiul și nu e așa nașpa cum credeam inițial. Nu e o tragedie, persoanele cărora chiar le pasă de tine îți vor arăta asta indiferent de unde ești sau cât timp trece până vă vedeți. Cu toate că distance sucks af.

IMG_2145

Pozele astea nu sunt extraordinare, dar am păr mișto.

„How lucky I am to have something that makes saying goodbye so hard

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s