Ea a crescut dorindu-și un erou

Ea a crescut dorindu-și un erou, având nevoie constantă de cineva, încercând cu disperare să găsească persoana care să îi transforme viața în mai puțin iad. Era un concept, o idee care i s-a impregnat în creier în copilărie și a fost alimentată de experiențele pe care le trăise. De cuplurile idilice pe care le-a văzut de-a lungul anilor și pe care devenea geloasă, de momentele de suferință, de zilele și mai ales nopțile în care se simțea singură ca naiba. Și tot ce voia era cineva care să o placă așa, messy cum era.

A încercat să își schimbe mindset-ul. Să se salveze singură. Să fie femeia aia independentă care s-a metamorfozat din fetița speriată. Să fie propriul ei erou. Dar devenise o combinație între cele două extreme. Și-a încălcat regulile și a ajuns iar tristă și needy. Nu putea să facă asta doar cu ea și era absolut normal. Era uman.

Și a fost rănită. I s-a frânt inima în cel mai brutal mod posibil. Genul acela care te face bucățele aruncate pe podea. Mai mult decât rimel întins pe față, zâmbete false și ochi triști. Genul care te schimbă și te lasă cu răni. Chiar și acum încearcă să se mai vindece. A trecut atât de mult timp de când a fost adevărata ea, încât a și uitat cine mai e. S-a pierdut. A început cu self doubts. Cu sentimentul că nu e destul de bună pentru nimeni. Cu overthinking legat de cele mai stupide chestii. Încă se luptă cu asta. Și nu e vina ei.

Apoi l-a cunoscut pe el. Și o privește de parcă se uită la soare, de parcă ar fi cea mai prețioasă chestie pe care o are. O atinge ca și cum e o păpușă fragilă de porțelan. E fascinat de ea. Cum nimeni n-a mai fost. Vorbește soft și îi oferă afecțiunea de care are nevoie. Și ea habar n-are cum să reacționeze. Dacă nu simte nimic și e totul o iluzie ți îl va răni și pe el cum a fost rănită ea? E prostuță ca naiba și își pune întrebări tâmpite. Nu vrea să îl piardă. Și e super speriată. Fuck, e îndrăgostită fără măcar să știe pe bune ce e aia dragoste. Dar este absolut sigură că viața ei s-a îmbunătățit. Se simte mai puternică și mai safe.

Și  speră că va ține și va deveni cea mai bună versiune a ei.

„I don’t need you to fix me. I need you to love me while I fix myself.”

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s