Îmi caut spiritul festiv + 8 poze aproape reușite

IMG_2438

A trecut deja mai mult de o săptămână din Decembrie, ceea ce înseamnă că zilele de numărat până la Crăciun devin din ce în ce mai puține. Reclamele tematice au apărut încă de luna trecută, s-au aprins luminițele, în magazine urlă consumerismul, iar vitrinele se întrec în decorațiuni. Până și la mine în facultate sunt vreo 3 brazi.

IMG_2408

Nu sunt cârcotașă. Ador perioada asta a sărbătorilor, când ai impresia vagă că oamenii devin mai buni și ne prinde pe toți așa o magie și uităm de probleme. Și ideea cu Santa and stuff. Dar parcă anul ăsta este diferit și nu sunt în spirit. Am încercat să ascult muzică, am văzut un film, mi-am făcut liste și cam atât. Mă simt puțin elf doar pentru că mănânc dulciuri. Poate când mă duc acasă și împodobesc bradul îmi revin. Sau când împachetez cadouri și fac brioșe. Sau când beau vin fiert și stau cu oamenii mei. Și când ninge.

IMG_2461

IMG_2475

Astăzi am cedat în încercarea de a mai învăța la ISMM (Introducere în sistemul mass-media, not fun) la care am testul parțial marți și m-a apucat un chef subit să ies din casă și să fac poze. Și cum asta era una dintre puținele porniri care presupuneau părăsitul păturii din ultimul timp, m-am conformat. Îmbrăcată de scandal, adică să nu deger, m-am dat cu ruj, mi-am luat aparatul foto și am mers vreo cinci stații cu autobuzul până la cel mai apropiat parc. Orășelul Copiilor. 

IMG_2529

IMG_2483

Am fost puțin dezamăgită de atmosfera foarte puțin christmassy, de kitsch și de faptul că n-am găsit caruselul artistic pe care îl aveam eu în cap. Dar, după ce m-am chinuit puțin, mi-au ieșit câteva poze decente. Cu lumina aia mișto. Mi-era dor să mă implic în asta, ar trebui să o fac mai des. Am prins niște apus, am venit acasă pe jos și mi-am amintit ce-mi place să merg prin întuneric. Luminițele de pe bulevardul ăsta sunt cam urâțele, dar ideea contează.

IMG_2525

IMG_2580

Mai sunt 16 zile btw.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s