30 de chestii despre mine

IMG_4185.JPG

Acum vreo două luni circula pe Facebook ideea asta și mă gândisem că e un  exercițiu bun la momentul respectiv. Doar că majoritatea articolului a sfârșit într-un document în laptop pe care s-a pus praful. Până azi. Am încercat să fac și eu asta într-un writing challenge, dar nu prea mi-a ieșit. Așa că aici sunt chestii total random despre mine.

1. Cred că dovlecelul este singura legumă pe care nu o mănânc în absolut niciun fel. Nici fiert, nici prăjit, nici nimic.

2. Luna asta s-au făcut doi ani de când beau cafea. Până atunci mi se părea un moft când auzeam pe cineva că spune că nu poate să stea fără. După am început o relație lungă și frumoasă. I fucking love coffee. Inițial o beam super dulce, apoi am început să o accept și simplă, dar cred că depindea de stare. În ultimul timp e fără zahăr.

3. Până anul trecut nu prea beam bere și mi se părea mult prea amară. Nu îmi imaginam vreodată că îmi voi schimba părerea, dar s-a întâmplat. Până și berea nașpa e bună.

4. Primul serial întreg pe care l-am văzut a fost STALKER, care ulterior a fost anulat.

5. Când eram mică voiam să fiu prințesă. Când eram mică eram prințesă. De la trei la șapte ani așa. Și aveam un elefant de pluș iubit, din ăla gen teatru de păpuși.

6. Cred că mi-am găsit identitatea prin clasa a 10 a. Până atunci îmi păsa excesiv de mult de părerile exterioare, mai ales din cauză că sunt introvertită. După am învățat că e bine să fii diferit și am început să mă impun.

7. Prima pereche de blugi rupți a fost tăiată de mătușa mea. Erau negri și suuuper rupți și eram destul de reticentă să ies așa din casă, cu toate că mi-i dorisem. Atunci am primit sfatul care probabil m-a marcat pe plan vestimentar: atitudinea contează.

8. Mi-am vopsit părul de prea multe ori ca să mai număr. Niciodată tot. Probabil niciodată o nuanță uniformă. Singură, cu câteva excepții. În mare parte nuanțator spumă, puțin albastru de metil, o dată vopsea. Și m-am decolorat cu pudră pe care scria că e exclusiv pentru uz profesional. Încă mai am păr.

9. Înainte să am blogul, am avut o pagină de Facebook numită Stay Strong. Era destul de la modă treaba asta cu jurnalul online și eram a 9-a, perioadă în care am simțit că e momentul să îmi fac gândurile publice. Era un colțișor ușor depresiv care reprezintă debutul meu în online.

10. Stilurile mele vestimentare se clasifică în două mari grupe: boschet și prințesică. Bine, trei că uneori le combin.

11. Uneori nu sunt mulțumită de mine și de munca mea, fie că se referă la blog, la procrastination sau la postările de pe Instagram. Mă apucă niște crize existențiale și mă comport de parcă sunt cel mai netalentat om de pe planetă. Dar mă calmez.

12. Am două prietene super bune care au fost și sunt acolo în momentele grele, când mă apucă toate crizele și gândurile. Luv ya gurls.

13. I’m a complex mess. Nici eu nu mă înțeleg uneori. Gândesc mult, în mare parte irațional și asta mă face să mă simt nașpa din cauza mea. Am fost și  la psiholog. Poate ar trebui să mă mai duc.

14. Mâncarea mea preferată este pizza. Plus paste. Și, paradoxal, cred că după urmează salata.

15. Mereu vreau să citesc, dar foarte rar chiar o fac. Că nu mi găsesc stare și asta mă enervează.

16. În permanență am cel puțin o vânătaie pe picior. Și în majoritatea cazurilor nu știu cum a apărut.

17. Nu sunt absolut sigură ce vreau să fac după facultate sau cu viața mea în general, dar asta nu mă sperie. Mă bate gândul să devin freelancer, dar mai am până acolo.

18. Îmi este destul de greu să înțeleg conceptul de spațiu și de alone time al oamenilor, iar de cele mai multe ori îl iau personal, în sensul că mi se pare că nu le pasă de mine suficient. Ceea ce duce la conflicte inutile. De fapt am nevoie de atenție și încă învăț să îmi gestionez reacțiile.

19. Nu știu câtă muzică veselă știu. Adică știu, dar mai greu. La un moment dat am încercat să caut ceva care nu e trist și mi-a luat destul.

20. Plâng din chestii stupide și mă consum foarte repede din ce nu ar trebui. Și e involuntar.

21. Îmi place mai mult vinul roșu decât cel alb. 

22. Mereu mi-am dorit să scriu o carte și am avut câteva tentative pe care dacă le recitesc acum le consider penibile. Dar într-o zi.

23. Cred că prima poezie pe care am scris-o a fost ca temă prin clasa a cincea, ceva cu natură și atunci mi-am dat seama că îmi place. Și profa din generală m-a susținut.

24. M-am ofticat mereu că nu am talent la cântat, desenat sau orice fel de lucru manual. Sunt destul de praf și cu toate astea încă mai încerc.

25. Când eram super mică voiam să fiu câtăreață, probabil ca orice copil. Și dădeam concerte în familie și cred că melodia mea preferată era „Dacă ploaia s-ar opri” de la Cargo. Dacă mă gândesc acum, versiunea mea de trei ani nu înțelegea suferința din iubire vindecată cu alcool.

26. Am încercat să fac vlogging și pentru o perioadă chiar m-am ținut de asta. A fost o experiență care m-a ajutat să cresc ca persoană. Poate ar trebui să revin.

27. Am avut o tentativă de business cu tricouri pictate manual. Nu mi-a ieșit.

28. Am niște povești interesante cu seen. Vremuri nașpa și copil fraier.

29. În timp mi-am perfecționat tehnica de stalkerit. Asta sună dubios. Dar am aflat multe chestii fără să mai întreb.

30. Am fost mamă de câine part-time, iubesc câinii și când voi putea vreau să îmi iau un pug.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s