Despre iubire și anxietăți

_MG_1053

Uneori te mai apucă gândurile de nebună, paranoia și tendința de a te autodistruge, pentru că încă mai simți că nu meriți ceva așa bun. Dar știi că îl iubești și că nu vrei să îl pierzi și că viața ta e mai bună cu el. Mult mai bună. Și te acceptă și te iubește așa messy cu toate imperfecțiunile tale și e fascinat, se uită la tine de parcă toate părțile nașpa nu ar exista și ai fi un înger pur lipsit de negru pictat. Și atunci știi că nu vrei să îl dezamăgești și că e un copil care te iubește și are nevoie de tine. Și te face mai fericită decât ai fost tu mai mult de jumătate din viața asta. 

Poate că scrii iar rânduri siropoase de zici că ești în filmele alea romantice clișeu, dar când îți e teamă îți pui fricile pe hârtie și observi că n-ai motive să te activezi. Că trăiești într-un fel de vis frumos și că singura ființă care te sperie ești tu. Iubirea e mai puternică decât haosul din tine și îți vindecă progresiv demonii. Și știi că te-ai transformat și nu ești persoana aia rea pe care ți-o imaginezi și care e doar o proiecție a minții tale obișnuite cu rolul de victimă, care începuse să se complacă așa și să creadă că nu-și mai revine.

Încă mai ești suspicioasă când totul e bine și crezi că vei face ceva ca să-ți distrugi cel mai safe loc de pe pământ. Dar te calmezi și știi că vei face să fie bine în continuare și experiența ți-a dovedit că nu tot ce gândești e adevărat, că uneori te autosabotezi și că el te iubește și așa și nu te lasă singură sub norișorul cu anxietăți. 

Oricum, știi că acțiunile vorbesc mai tare decât gândurile pierdute prin compartimentele creierului tău. Și vrei să îl vezi fericit, să știi că poți să fii acolo pentru el și să-i oferi susținere și iubire. Că nu te minți singură și că încă înveți să trăiești într-o poveste frumoasă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s