Povestea primului salariu

_MG_1275.JPG

Într-o zi ploioasă de aprilie care nu se compara cu primăvara aceea plină de soare și floricele pe care și-o imagina, tipa asta care încerca să rămână pe linia de plutire a adulthood-ului s-a simțit mai matură decât de obicei. De fapt, nu a simțit cine știe ce – poate doar puțină mândrie că a câștigat primii bănuți din munca ei. Până la urmă, așteaptă asta din liceu – și acum are 20 de ani. 

Am tot scris despre cum e greu să te împarți între facultate, viață, sănătate pshică și what the fuck you do for living. În plus, încă mi se pare destul de greu să găsești un job sau internship care să se plieze pe nevoile și disponibilitatea ta sau să nu îți ceară niște chestiuni din astea imposibile, gen să știi să faci șapte mii de treburi, având în vedere că abia acum iei propriu-zis contact cu câmpul muncii.

Revenind. Se plimba ca un copil care primise un leu și se ducea să și-l spargă pe bomboane. Nu erau mulți, având în vedere că nici măcar nu avea atâta timp sau abilități, dar erau ai ei. Primul pas spre a se întreține singură și a avea, la un moment dat, stabilitate financiară. După o zi de plimbat prim mall, locul ăla pe care nu îl suportă și în care te duci de nevoie, nu de plăcere, s-a trezit din visul frumos. Și-a dat seama că următorul salariu nu îi mai e asigurat, pentru că a plecat din locul actual unde a fost plătită, după prima lună.

Discalimer: Într-o lună de internship am învățat destul de multe și mi-am dat seama mai mult spre ce tind. Nu regret că am plecat sau că am fost, am înțeles că probabil nu voi putea vreodată să fac aceeași chestie continuu. Aștept cu nerăbdare momentul în care voi putea să fiu freelancer și să lucrez pe proiectele mele, stabilindu-mi clar programul și alte din astea. Adică da, I wanna own my shit sau ceva.

So, acum caut.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s