septembrie_revenire.pdf

E toamnă devreme, care pentru mine înseamnă tot toamnă, indiferent de câte grade sunt afară. The Weeknd zicea „I come alive in the fall time” parcă și avea dreptate. Beau ceai și mi-am aprins o lumânărică parfumată, sunt clișeul de self-love, dar cui îi pasă când îți cauți pacea interioară – nu suntem toți în rollercoaster-ul ăsta în care învățăm să ne procesăm emoțiile și să fim fericiți?

Nici lună plină nu e, măcar poți să-ți pui dorințele la stele și ele mereu m-au ascultat.

Cică aici și acum – inhale, exhale.

N-am mai scris de atâta timp că nici nu mai știu cum se face, dar ceea ce iubești nu se uită. Cuvânt după cuvânt, virgulă, spațiu, literele astea dansează și vorbesc telepatic una cu alta înainte să ajung eu să le combin. Obișnuiam să găsesc calm în scris, era un refugiu de la orice, o pauză, un loc în care nu putea să mă atingă nimic – și rămâne așa și după ce îl abandonezi și îl tratezi cu o indiferență venită din perioade confuze.

Acum trei ani seamănă puțin cu acum, doar că am mai crescut. Nu e la indigo, dar dacă pun o oglindă vezi similitudini – haos transformat, pisici, începuturi, depășiri. De la fetița speriată care încerca să iasă din zona de confort și peste care a venit tsunami-ul și a trebuit să se adapteze la femeia aproape alpha care a acumulat atâta cunoaștere de sine în câteva luni încât aproape simte că poate să fie personajul principal din clișeul cu mutatul munților din loc – care, sincer, nu e deloc neadevărat.

Sweater weather e melodia mea preferată și alte detalii irelevante.

să stau învelită în pătură

să caut și să găsesc să aștept și să cred

știm și noi că Universul funcționează cumva

Atât s-a putut pe seara asta, nu am mereu texte bune și asta e okay. Am învățat că să fii too hard on yourself nu te ajută, că uneori ai nevoie să iei o pauză, să te accepți, să lucrezi la tine. Dacă aș da sfaturi nesolicitate aș spune să te iubești, să fii bun și să believe in magic.

E toamnă și se simte bine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s