Cine sunt?

Sunt Beatrice/Betty/(ti)/Andreea (în ciuda faptului că nu îmi prea place, am crescut cu acest nume), în clasa a XI-a  a XII-a la  filologie bilingv-engleză într-un liceu din Călăraşi.

Scriu pentru că e un  mod de exprimare, pentru că îmi place să cred că mă pricep, pentru că îmi doresc să schimb ceva şi trăiesc cu iluzia că pot ajuta oameni prin câteva rânduri tastate din faţa unui ecran.

Scriu. Și nu zic neapărat că sunt bună la asta, dar blogul îmi dă posibilitatea să îmi exprim părerile și să mă descarc. Și dacă există măcar doi oameni pe care i-am influențat și care și-au pierdut câteva minute să mă citească, sunt mulțumită. (momentan)

Cum m-aş descrie?

Ciudată, pur și simplu mă comport ușor diferit, sunt mai introvertită decât majoritatea oamenilor, am reacții ieșite din comun. Nu e pe tiparul de attention seeker sau ceva, dar îmi place să cred că sunt altfel, nu vreau să mă pliez pe un set de reguli și mi-am dat seama cam târziu că asta e bine. Puțin antisocială. Egoistă. Paradox.  Matură cu un comportament preponderent de copil de 5 ani. Probabil prinsă între <<I don’t give a fuck>> și <<I care way too much>>

Pizza.Ploaie.Toamnă.Geacă de piele.Frig.Ciocolată.Muzică.Somn.Cafea.Bocanci. Fotografie.Iubire.Crăciun.Poezie.Narcisism.Univers.Crize de râs.Nebunie.Ceai.Zăpadă.

Acest blog a luat naştere acum un an doi ani și puţin. Bla-bla-uri cu sens. Sau nu. 

page2

 

Stalk me on:

Facebook

Instagram 

beatricecretu72@gmail.com

Reclame